Trainers

Trainers

De Tennistrainers in dienst bij Future Tennis hebben allen minimaal een KNLTB Trainersdiploma A. Dit is een door de tennisbond goedgekeurde licentie om tennisles te mogen geven. Daarnaast wordt er door Future Tennis speciaal gekeken naar een aantal eigenschappen die de trainers moeten bezitten. Denk hierbij aan speelsterkte niveau, ervaring met topsport, sociale vaardigheden en opleidingsniveau. 

Om u voor te stellen aan de tennistrainers bij Future Tennis, hebben zij speciaal voor u een kennismakingsbericht voor u geschreven.

Stagiares

Future Tennis heeft zich de afgelopen jaren enorm kunnen ontwikkelen. De organisatie dient echter wel mee te groeien en daarom zijn er begin 2017 voor het eerst twee stagiaires aan de slag gegaan bij Future Tennis. Zij zullen helpen bij de professionalisering van de tennisschool en de eigenaar voorzien van de nodige hulp in de dagelijkse gang van zaken. Mocht het jou nou ook enorm leuk lijken om bij Future Tennis stage te komen lopen neem dan gerust contact op en wie weet tot snel!