Tim Keizer

Mijn naam is Tim Keizer en ik ben 23 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Leeuwarden waar ik tot mijn 19de heb gewoond. Daarna ben ik in Groningen gaan wonen, gaan studeren en ook gaan tennissen. Dit ben ik gaan doen bij TC Veracket, waar ik nog altijd actief lid ben, en later in Zuidlaren bij ZTC.

Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de studie Sport, Gezondheid en Management (dit zal Sportkunde gaan heten). Ik tennis al erg lang, sinds mijn 8de , en sindsdien is tennis mijn grote passie. Net als vorig jaar ga ik ook dit jaar competitie spelen voor zowel ZTC als TC Veracket. Naast mijn studie ben ik actief als tennistrainer vanuit de ACLO (Groningen), ZTC en voorheen ook bij de Hunze in Groningen en vind ik het ontzettend leuk om met mensen aan de slag te gaan en om te proberen om mensen beter te maken

In het voorjaar van 2017 zal ik ook samen met Mirna Vos stage gaan lopen bij Future Tennis. Wij zullen ons hoofdzakelijk bezig gaan houden met een groot marktonderzoek betreffende alle aangesloten tennisverenigingen bij Future Tennis. Daarnaast zal ik mij ook met tal van andere activiteiten bezig houden waaronder heel veel schooltennis. De kans zit er dus dik in dat ik veel van jullie op de tennisbaan zie komende zomer. Hopelijk tot gauw!

Tim Keizer

 
Lees meer

Referenties

Ik heb stage gelopen bij Future Tennis. Ik vond het erg leuk om met Maurits samen te werken, vooral het zelf training geven vond ik erg leuk. Maurits is een goede trainer met veel tenniservaring!

Thom Akkerman