Lessen

Tennislessen bij Future Tennis

Future Tennis is een tennisschool die tennislessen en andere tennisactiviteiten verzorgd aan leeftijden vanaf 5 jaar.

Jeugd

Voor de jeugd wordt er volgens het KNLTB Tennis Kids programma les gegeven. Dit draagt bij aan een betere ontwikkeling van het kind bij tennis. Afhankelijk van de leeftijd en de vaardigheden van kinderen t/m 12 jaar worden ze in de groepen Rood, Oranje en groen geplaatst. Hierbij zijn aangepaste ballen en is de grootte van het speelveld per niveau verschillend. Dit alles om de ontwikkeling van het kind te verbeteren. Kinderen vanaf 12 jaar of kinderen die iets jonger zijn maar een bovengemiddeld niveau hebben, spelen met de ballen waar volwassenen ook mee spelen. Voor meer informatie over KNLTB Tennis Kids ga naar: www.tenniskids.nl

Buiten tennislessen organiseert Future Tennis in samenwerking met de tennisverenigingen wedstrijden, tenniskampen en andere tennisactiviteiten. Dit allemaal voor een gezonde ontwikkeling van het kind. Geestelijk, lichamelijk en op sociaal gebied.

Senioren

Voor senioren zijn er trainingen in groepen van 4 of 8 personen. Daarbij is er de keuze om 1 uur of 1,5 uur te trainen.

Senioren hebben buiten een traditionele training ook de mogelijkheid om een wedstrijd training te volgen. In deze training wordt minder naar de technische kant en dus uitvoering gekeken maar meer naar de tactische kant. Hoe win ik een wedstrijd in het enkel- en dubbelspel? Dat is de vraag die beantwoord moet worden. Er wordt veel vanuit wedstrijdvormen en spelsituaties getraind.

Privéles 

Om op maat trainingen te kunnen leveren is er de mogelijkheid priveles te volgen. Deze lessen zijn een- op- een met de trainer waarbij persoonlijk aandacht wordt gegeven. Het grote voordeel van priveles is dat je de gehele training alle aandacht van de trainer op je gevestigd hebt die puur op jou gerichte trainingen geeft. Hier wordt zowel technisch als tactisch getraind. Je zult merken dat je in korte tijd snel vooruitgang zult boeken met je tennisspel.