Berend Jan Kremer

De meeste ZTC-ers zullen mij kennen. Ik ben zo’n 16 jaar lid van deze actieve vereniging.  Voor degene die mij nog niet kennen wil ik mij graag voorstellen: Ik ben Berend Jan Kremer, 46 jaar, opgegroeid in Kropswolde en heb mij na mijn opleiding Bouwkunde aan de TU te Delft gesetteld in Zuidlaren.

Ik tennis vanaf mijn 10e jaar en heb na het behalen van mijn trainers licentie via een deeltijdopleiding aan het CIOS  besloten van mijn hobby mijn werk te maken. Sinds 2013 geef ik trainingen bij verschillende tennisclubs in Groningen en Drenthe en vanaf dit voorjaar ga ik ook tennislessen verzorgen voor Future Tennis in Zuidlaren en Schipborg.

Vanuit mijn rol als TC-lid bij ZTC heb ik goede ervaringen opgedaan  in de samenwerking met Maurits en hoop hem ook als tennistrainer te helpen werken aan een positieve ontwikkeling van de tennissport in Zuidlaren, Schipborg e.o..

Tot ziens op de tennisbaan!

Berend Jan

 

 

 
Lees meer

Referenties

Ik heb stage gelopen bij Future Tennis. Ik vond het erg leuk om met Maurits samen te werken, vooral het zelf training geven vond ik erg leuk. Maurits is een goede trainer met veel tenniservaring!

Thom Akkerman